Investointihanke/ Kilpailukaluston uudistaminen ja kilpailu/harjoitusalueiden parantaminen 2016 - 2019

Siirry alas

Investointihanke/ Kilpailukaluston uudistaminen ja kilpailu/harjoitusalueiden parantaminen 2016 - 2019 Empty Investointihanke/ Kilpailukaluston uudistaminen ja kilpailu/harjoitusalueiden parantaminen 2016 - 2019

Viesti kirjoittaja paivi.alanen lähetetty Su Helmi 04, 2018 12:43 am

Kauhavan Ratsastusseura järjestää kilpailu- ja valmennustoimintaa koko Kauhavan alueella. Toiminnan järjestäminen vaihtuvissa paikoissa luo haastetta kaluston hankintaan ja siirtoon sekä kilpailutoiminnassa kilpailukanslian ja kanttiinin pitämiseen. Seura järjestää kilpailuita useilla eri alueilla siksi, että jokaisella lajilla on oma paikkavaatimuksensa ja etenkin kentän pohjan materiaalin tulee olla kuhunkin lajiin soveltuva. Siirrettävällä kalustolla saadaan kalusto jokaiselle käytössä oleva kilpailualueelle helposti.

On tärkeätä saada kilpailukalusto uusittua pikimmin, sillä osa siitä on hankittu noin 20 vuotta sitten ja tämä vanha kalusto on osin jo käyttökelvotonta. Kaluston uusiminen on siis välttämätön, jotta kilpailu- ja valmentautumistoimintaa voidaan seurassa jatkaa. Lisäksi kaluston vaatimukset ovat esimerkiksi esteratsastuksessa muuttuneet ajan myötä uusien turvallisuusmääräysten takia. Kilpailuissa tuloslaskenta, ilmoittautumiset, rokotusten tarkistus yms. toiminnot vaativat tietokonetta ja tulostinta.
Seura löysi kehittämishankkeen tuloksena myös 2 uutta kilpailulajia, joita kokeiltiin vuonna 2014: Hunter-estekilpailut ja englantilainen showing-näyttely. Vuonna 2016-2017 on tarkoitus aloittaa myös kenttäratsastuksen tuominen kilpailulajiksi. Näihin kaikkiin tarvitaan lajien vaatimusten mukainen kilpailukalusto sekä kilpailualue jossa on tarkoituksenmukainen pohja. Lähes joka lajiin tarvitaan aidattu kilpakenttä. Kenttäratsastusta varten tarvitsemme lisäksi maastoharjoitusesteitä, joita seuralla ei ole ollenkaan.

Hankkeen sisältö ja toimenpiteet:
Kalustotarve/yleinen:
Ratsastuskenttä, joka on aidattu ja jonka pohja soveltuu kouluratsastukseen, kenttäratsastukseen, näyttelyihin sekä junioriratsastajien kilpailuihin ja yleiseen harjoituskäyttöön. Härmän raviradan keskialueelle on tarve saada tällainen kenttä tekemällä alueen hiekkapohjalle kentälle tarkoituksenmukaiset pintatyöt ja aitaamalla se.
Hankitaan ja perusparannetaan kalustoa este- ja kouluratsastukseen.

Kalustotarve/kenttäratsastus:
Kenttäratsastusta varten tarvitaan 3 suorituspaikkaa. Koulu- ja esteratsastusosuuteen kenttä, ja maasto-osuuteen maastoesteitä. Tarkoitus olisi rakentaa noin 4-7 kiinteää maastoestettä Alahärmän raviradalle, ja tähän tarvitaan myös aidattu ratsastuskenttä.

Toteutetut toimenpiteet:

vuosina 2016-2017 olemme hankkineet uudet estepuomit ja maalanneet ne. Olemme maalanneet puiset kouluratsastusaidat, hankkineet kilpailupienkalustoa, tietokoneen ja tulostimen sekä kalustonkuljetusperäkärryn.

Toimenpiteet vuonna 2018:
Teemme estetolppia lisää, ja aloitamme kenttäratsastusesteiden tekemisen Härmän vanhalle raviradalle.

Toimenpiteet vuonna 2019 kevät:
Aloitamme kentän tekemisen Härmän vanhalle raviradalle. Kenttä tulee Tractor Pulling-radan paikalle ja on kooltaan noin 28 x 120 m (haemme mahdollisesti jatkoaikaa 1 vuosi lisää, mikäli tarve vaatii)

Tiedustelut hankkeesta: Päivi Alanen 040-5866 317

paivi.alanen

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 29.04.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa