KV-kenttäratsastushanke 2018 - 2019

Siirry alas

KV-kenttäratsastushanke 2018 - 2019  Empty KV-kenttäratsastushanke 2018 - 2019

Viesti kirjoittaja paivi.alanen lähetetty Su Helmi 04, 2018 12:32 am

Kauhavan Ratsastusseura on jättänyt 30.1.2018 Aisapari ry:lle hakemuksen kansainvälisyyshankkeesta, koskien KaRS:n jäsenten kenttäratsastusosaamisen kehittämistä. Hanke on kaksivuotinen, kevät 2018 – syksy 2019. Tavoitteet hankkeelle laitettiin hakemukseen neljänä kohtana, ja tässä lyhennelmä niistä:

TAVOITTEET KV-KENTTÄRATSASTUSHANKE 2018-2019
1. Nostaa Kauhavan Ratsastusseuran kenttäratsastusosaamista niin, että kisajärjestäjänä turvallisen ja laadukkaan kenttäratsastustapahtuman järjestäminen mahdollistuu.

2. Luoda kenttäratsastustoimintaa ohjeistava sähköinen materiaali, jolla voidaan kouluttaa seuran jäseniä ja kisojen järjestämisessä tarvittavia muita toimijoita ja myös tulevia kilpailijoita.

3. Aloittaa ystävyysseuratoiminta kenttäratsastustoimintaa järjestävän ruotsalaisen ratsastusseuran kanssa, joka sitoutuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön kanssamme ja solmia myös muita kehittämistyötä edistäviä alan kv-suhteita. Ruotsalaisen seuran kanssa on tarkoitus jatkaa yhteistyötä hankkeen päätyttyäkin, niin että osaamisen kehittäminen jatkuu ja samalla elinkeinon kehittämisen avulla myös alueemme hyvinvointi lisääntyy.

4. Kaikkien toteutettavien opintomatkojen kautta hakea tietotaitoa eritasoisten kenttäratsastuskisojen järjestämisestä ja niissä tarvittavasta oheistoiminnasta, joka tuodaan seuran kilpailuorganisaatiolle ja muille kiinnostuneille tahoille. Opintomatkoihin osallistuville jaetaan kaikille roolit, jonka mukaan kukin tarkkailee ja selvittää kyseisen toiminnon sisältöä kohteessa. Näistä havainnoista jokainen tuottaa tietoa tuotettavaa koulutus- ja turvallisuusmateriaalia varten.

Toivottavasti jo kesällä saamme tietoa miten hankkeen hyväksyntä etenee! Aloittelemme huhtikuussa hanketta jo koulutuksilla. Tulen kertomaan hankkeen suunnitelmista lisää 17.2. Kortesjärvellä pidettävässä kilpailijoiden koulutusinfossa (kts. kutsu facen tapahtumista), joten kannattaa tulla koulutukseen mukaan!

Kehittämisterveisin Päivi Alanen (jos oikein innostut ja haluat tästä jo lisätietoa niin soittele minulle Smile 040-5866 317)

paivi.alanen

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 29.04.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa